Hoe kleding wassen

De Geheime Methoden van Hoe om Kleren te Wassen

U hebt waarschijnlijk gehoord van de uitdrukking: "Een foto zegt meer dan duizend woorden," maar hoe vaak heb je echt nagedacht over hoe om kleren te wassen? Helaas zijn veel mensen alleen maar rond om het wassen van kleding een keer per jaar of zo en meestal doe geen moeite met de details.

Er is een grote misvatting dat het wasgoed al het werk doet, en als dat waar zou zijn dan zou iedereen wassen hun kleren in Tide wasmiddel en hetzelfde gebeurde thuis. Natuurlijk kunt u doen noodzaak om de was te doen als je geen tijd voor een volledige lading hebben, maar in werkelijkheid wasmiddel zijn zeer verschillende producten. Ze werken met zeer verschillende methoden en je kleren zou worden geruïneerd als je een wasserette-producten die worden gebruikt.

Een van de meest voorkomende methoden van textielreinigingsmethoden heet textuur reiniging. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een detergens met enzymen, en andere chemische stoffen, weefsels, textiel en kleding die zijn blootgesteld aan veel slijtage af te breken. De meeste wasmiddelen bevatten een enzym dat wordt aangetroffen in uw standaard witte azijn.

Textural reinigen is een krachtig detergent dat het aantal "natte plekken" in uw wasgoed kunnen verminderen tot vijfennegentig procent. Met andere woorden, zal de textuur reiniging meer vlekken uit uw wasgoed dan wasmiddel te verwijderen. Echter, je moet niet vergeten dat het enzym dat in de textuur reinigen kan verwijderen of organisch materiaal, evenals vlek blok te vernietigen. Het vereist ook een heleboel van de andere chemische stoffen die u waarschijnlijk al gebruikt om uw wasgoed ziet er goed uit te houden.

Je moet altijd volg de borden naar droog wasgoed en was uw kleding in op een zachte cyclus. Als je dat niet doet, riskeer je je kleren en het kopen van nieuwe.

Als u wasgoed in een warme of koude omgeving te drogen, ben je eigenlijk aan het doen meer schade aan uw kleren dan wanneer je ze te drogen in het midden van de kamer. De warmte en stoom kunnen vuil en stof til je kleren terwijl het blokkeren van vocht ontsnappen. Dit resulteert in een gekleurde afwerking die niet ideaal zijn.

Als u een droge kleding, zorg ervoor dat ze te hangen of laat ze aan de lucht drogen. Dit helpt om een ​​deel van het gewicht dat ze dragen te verwijderen, zodat het wasmiddel moleculen hebben meer ruimte om te werken. Zorg ervoor dat u uw kleding te hangen of gebruik een droogrek.

Een van de grootste delen van chemisch reinigen is de wasmachine zelf. De meeste wasmachines slechts één cyclus, wat betekent dat elke verkleuring op uw kleren alleen zou duren tot de volgende wasbeurt. Als u zich zorgen maakt over het verkleuring op kleding, dan kunt u altijd droog, schoon je kleren om zich te ontdoen van die vlekken, maar er is geen manier om de vlekken zelf te vermijden.

Als het gaat om het verwijderen van vlekken, het is gewoon niet een goed idee om ze weg te vegen met je handen. Als je dat doet, krijg je een gigantische put waar de vlek blijft hebben gecreëerd. Sommige ontvlekkingsmiddelen alcohol bevatten, die eigenlijk nog meer schade dan de vlek zelf kan veroorzaken.

Vlekverwijderaars worden het best gebruikt op vlekken die nog op uw kleding en vereisen niet dat ze worden weggeveegd. Als u merkt dat u nog steeds vlekken op uw kleding, kunt u proberen het toevoegen van een vuilafstotende aan uw wasmiddel en wassen in een verwarmde omgeving.

Dit zijn de gemeenschappelijke huishoudelijke schoonmaakmiddelen die u moet gebruiken om het meeste uit je kleren te krijgen. Veel mensen vinden dat ze niet in staat om hun kleren te wassen zo vaak als ze willen zijn, maar als je kijkt om je heen zal waarschijnlijk vinden een wasmiddel dat zal helpen je je kleren wassen vaker, of een die u kunnen helpen uw kleren wassen in een andere manier.

Ook interessant

Textiel

TextielAls copywriter ben ik altijd op zoek naar manieren om de lezer te verrassen en te informeren over diverse onderwerpen. Vandaag wil ik het met u ...

Lees verder

Online shoppen

Online shoppenOnline shoppen is de laatste jaren enorm gegroeid. Het is een evolutie die niet te stoppen lijkt. Online shoppen maakt het mogelijk om g ...

Lees verder

Hoe kleding wassen

De Geheime Methoden van Hoe om Kleren te WassenU hebt waarschijnlijk gehoord van de uitdrukking: "Een foto zegt meer dan duizend woorden," maar hoe v ...

Lees verder