U kunt ook het volledige scala van mogelijke instellingen die u kunt maken. Er zijn vele mooie foto filters die u kunt toevoegen aan uw foto's.

De app heeft een prijskaartje, maar dit betekent niet dat het is een goedkope applicatie. Het is eigenlijk een van de beste, zo niet de beste, fotografie app beschikbaar voor de iPhone. Deze toepassing zal u toelaten om uw iPhone camera te gebruiken met gemak. Tijdens het fotograferen kunt u pauzeren en afspelen foto's, zonder zelfs maar in de buurt van je iPhone.

Veel professionele toepassingen bieden alleen een optie "autofocus" wanneer u een foto maakt. U kunt uw foto's gedaan net zo gemakkelijk. Omdat de applicatie is eenvoudig te gebruiken, zul je niet merkt dat je in een snuifje elke keer dat je nodig hebt om een ​​foto te nemen.

In het verleden, iPhone apps waren minder dan betrouwbaar. Ze waren vaak buggy en de hoeveelheid functionaliteit was beperkt. Deze toepassing is het tegenovergestelde. Hoewel deze camera app niet alle functies van andere high-end foto apps te bieden, het is echt de moeite waard. De prijs is heel redelijk gezien de aangeboden functies.

De belangrijkste vraag die iedereen vraagt ​​me is als het is beter dan de standaard app Camera. Dit antwoord is echter geen definitieve één.

.

Ook interessant

Fotografie

Fotografie - Een Vorm Van KunstDe redenen voor het opnemen van de fotografie door de jaren heen veranderd. Mensen gebruikt om het te nemen als een ho ...

Lees verder

Fotograferen Bouwwerven

Fotograferen van bouwplaatsenHoewel het niet zo opwindend is als het vooruitzicht om een ​​bouwplaats te bezoeken of een bouwvakker te ontmoeten, kan ...

Lees verder

Fotograferen Interieur

Het fotograferen van het Interieur - Tips om een Interieur FotograafFotograferen Interior Design een baan zou moeten zijn dat mensen die geïnteresseer ...

Lees verder