Sociaal Secretariaat

Sociaal Secretariaat - Waar om uit te Breiden Uw Human Resources

In mijn vorige post heb ik gesproken over de reden waarom sociaal secretariaat is heel belangrijk voor een organisatie. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Uw HR-afdeling moeten doen veel meer dan sociaal secretariaat. Hier zijn een paar adviezen over hoe om te denken over uw HR-afdeling te starten.

Denk na over hoe u de functie van Human Resources te bekijken. Wat zijn de uitdagingen ze geconfronteerd? Wat kunnen ze het beter doen? Wat is hun rol in de organisatie? Hoe ga je om waarde toe te voegen aan hen?

Nu vraag jezelf af hoe goed je de managers die je hebt gewerkt aan het doen zijn op het beheersen van Human Resources denken. Hebben ze begrijpen wat er nodig is om relaties op te bouwen? Hebben ze begrijpen hoe effectief te communiceren?

Hoe meer je weet over hoe uw Human Resources-functie, hoe beter je kunt ze te beheren. Denk na over hoe je Human Resources functie zou evolueren als u uw organisatie te laten groeien.

Zelfs als u denkt Human Resources is een onderdeel van uw core-functie, kunt u kijken naar wat je nog zou kunnen toevoegen. In plaats van de focus op de belangrijkste functie van sociaal secretariaat, rekening houden met de andere functies die kunnen verbeteren en te groeien.

Een voorbeeld van wat ik bedoel is de functie Human Resources die zich bezighoudt met reclame. Er zijn vele manieren voor dit team om te groeien en te verbeteren. Eén manier is om een ​​Creative Director die reclamecampagnes dat uw bedrijf te communiceren kan creëren huren.

Ook interessant

Human resources

Basic Payroll InformatieAls u deel uitmaakt van de afdeling human resources van een bedrijf, is het niet verwonderlijk dat je zou kunnen worden belast ...

Lees verder

Detachering

Vragen om Jezelf te stellen Voordat U een Detachering Voor Uw Afdeling Human ResourcesAls u denkt over een detachering voor uw afdeling human resourc ...

Lees verder

Interim

Interim HR LeidersInterim-managers worden gehouden in hoog aanzien en bepaalde sleutel posities in organisaties. De term "interim" wordt gedacht aan e ...

Lees verder