De CSA moet worden voorzien van een duidelijk inzicht in wat de klant wil, voordat hij wordt toegekend aan een klant. De CSA moet het niet persoonlijk op als de assistent niet uit te voeren tot de streep. De assistent wordt verwacht dat zij aanwijzingen te volgen en de vereiste zorg en aandacht die de klant nodig heeft.

De assistent moet zich bewust zijn van de meest voorkomende wensen van de klant en dan hetzelfde uit te voeren op de juiste manier. De assistent moet ook het gedrag van klanten in acht nemen als het gaat om het winkelen rond de winkel.

De begeleider tijd observeren van de winkels en kennen de items die de klant wil en kan een aankoop van te maken. De assistent moet ook de klanten op de hoogte van alle voordelen die hij / zij kan genieten door het maken van een aankoop uit de winkel te maken.

De begeleider van de ene naar de voordelen van de winkel aan de klant uit te leggen. Hij / zij moet de klant te voorzien van alle gegevens die nodig zijn door de klant en maak hem / haar te begrijpen hoe de aankoop van producten en diensten uit de winkel gunstig zou zijn.

De assistent nodig is om de klant te overtuigen om de aankoop te doen. De assistent moet ervoor zorgen dat de klant tevreden is met de producten en diensten die worden aangeboden door de winkel.

Als het gaat om de klanten die de producten of diensten die worden aangeboden door de winkel terug te keren, moet de assistent van de klant aan te moedigen om dit te doen. Indien de klant niet heeft verzocht de terugkeer van de producten of diensten en als de assistent overtuigt de klant om terug te keren, de assistent zou niet goed doet zijn / haar werk.

De klant dient zich ervan bewust te maken dat de winkel niet verantwoordelijk voor de geretourneerde goederen kunnen worden. De assistent moet altijd duidelijk aan de klant te maken dat de winkel niet in staat is om het product te vervangen.

.

Ook interessant

Interim

Waarom Interim Accounting?In de boekhouding, een eenvoudig maar belangrijke term is interim. Interim optreedt in het proces van de overgang van de en ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Met behulp van Stages Voor een droombaanIs het beter om een ​​tijdelijke baan te gebruiken voor u om droombaan te vinden of moet je geld uitgeven aan ...

Lees verder

Job Vinden

Een andere overeenkomst die vaak wordt gevonden met veel tijdelijke banen is dat je geen zorgen hoeft te maken over het hebben van de veiligheid in u ...

Lees verder