Nadat je een jailbreak-programma hebt gedownload, moet je het op je telefoon installeren. Als je het programma op je telefoon probeert te installeren zonder jailbreak, krijg je waarschijnlijk de foutmelding "Kan app / installatie niet laden". De reden voor deze fout is dat uw computer niet klaar is om de jailbreak te accepteren.

Nadat je het programma hebt geïnstalleerd, moet je je iPhone in de USB-poort van je computer steken. Op dit punt zullen de programma's uw computer scannen en ervoor zorgen dat deze klaar is om het programma te accepteren.

Nadat u het programma met succes op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt u het opstarten en het programma gaan gebruiken. Het voordeel van het gebruik van dit soort software is dat u hiermee uw telefoon eenvoudig kunt ontgrendelen en overal kunt gebruiken zonder gearresteerd te worden.

o Het derde type programma staat bekend als de meest populaire programma's op de markt. Dit is wat mensen kiezen als ze niet het gedoe willen hebben om programma's op hun telefoon te moeten installeren.

o Jailbreak-programma's werken doordat de gebruiker de telefoon kan openen door simpelweg de iPhone in de USB-poort van de computer te steken. Op deze manier kunnen ze de software gebruiken om te doen wat ze maar willen met hun telefoon. zoals programma's erop draaien, e-mails lezen, de website van hun mobiele provider gebruiken of iets anders dat ze met hun telefoon willen doen. Het enige probleem met deze programma's is dat jailbreakprogramma's vereisen dat je een pc en een internetverbinding hebt.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

iPhone Reparatie Tips en TrucsEr zijn veel iPhone-reparatie bedrijven over de hele wereld dat uw iPhone kunt krijgen opnieuw te werken. Zoals ze zegg ...

Lees verder

Reparatie Iphone

iPhone Reparatie - Tips over Hoe om te Herstellen van Uw iPhone ZelfEr zijn een aantal iPhone reparatie winkels over de hele wereld. Deze winkels kan ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe IPhone te herstellen van een harde schijfcrashDe vraag hoe u de iPhone kunt herstellen na een crash van een harde schijf, kan een hele uitdaging z ...

Lees verder