Echter, als de HD-DVD-speler de mogelijkheid om te schakelen van analoog naar digitaal heeft, moet de gebruiker de video-uitgang van de computer aan te sluiten. met een DVI-kabel, zodat het kan het beeld op de computer monitor.

Om u te helpen een persoon know how ter vervanging van HD DVD, kan hij de website van de fabrikant te controleren voor meer informatie over de producten. Als een persoon weet welke kenmerken van een product zijn beschikbaar in het product, zal hij een gemakkelijkere tijd bij het kiezen van het juiste product te hebben. Als een persoon niet het verschil tussen DVI en HDMI-kabels niet begrijpt, kan hij de verkoopster op de website van de fabrikant vragen om hem te voorzien van de nodige informatie.

Er zijn veel HD DVD-spelers die DVI en HDMI-aansluitingen bieden. Een persoon nodig heeft om een ​​converter box en een DVI-naar-HDMI-kabel aan te schaffen om de speler aan te sluiten op de televisie. A converter box kan worden gevonden in de meeste elektronica winkels die dvd's te verkopen.

Om ervoor te zorgen dat een persoon krijgt de beste resultaten, moet een persoon een DVI- en HDMI-kabel te testen voordat het kopen van de dvd-speler. Als een persoon maakt gebruik van een converter box, moet hij de verbinding te testen een paar keer om ervoor te zorgen dat het goed is aangesloten op de televisie.

Als een persoon besluit ter vervanging van HD-DVD-speler met een DVI of HDMI-kabel, moet hij een HDMI-naar-DVI-adapter die wordt geleverd met een DVI-naar-HDMI-aansluiting te krijgen. De DVI-naar-HDMI-adapter is anders dan de standaard DVI-naar-VGA-adapter. Een DVI-naar-HDMI-adapter is vereist voor het aansluiten van een DVD-speler op een HDTV, omdat het signaal is veel hoger dan de standaard DVI-naar-VGA-signaal. Daarom is bij het selecteren van een DVI naar HDMI adapter, een persoon moet ervoor zorgen dat de adapter biedt een converter box die een DVI-naar-HDMI-aansluiting bevat.

Een persoon die wil een HD-DVD-speler met een converter box te vervangen kan contact op met de website van de fabrikant of door te bellen naar de klantenservice om het beste product te krijgen. Een consument zal moeten aandacht besteden aan de specificaties, die een persoon moet kijken naar alvorens te kopen. het product is gekocht.

Tot slot zou een persoon die wil vervangen HD DVD met een converter box te herinneren dat wanneer een persoon een DVI naar HDMI adapter koopt, moet hij altijd kopen een converter box die een converter box met een DVI-naar-HDMI-aansluiting bevat. Bovendien moet de DVD-speler DVI bieden aan VGA-aansluiting.

.

Ook interessant

It services

Public Relations Via de MediaDe verschillende manieren van communicatie die in een organisatie vandaag de dag kan worden toegepast zijn onder andere s ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Tips voor het repareren van laptopsAls u uw laptop laat repareren door de professionele service van uw plaatselijke laptopreparatieservice, kunt u zow ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Revisie Laptops - Kunt U Overbooth Uw Laptop?Als u een ouder model laptop, is het vaak moeilijker zijn om uw computer soepel en efficiënt dan wanneer ...

Lees verder