Mortex

De Jae-Mortes - Genealogie

De Blau was de laatste om te worden benoemd tot lid van de Orde van het Gulden Spoor en het Menz is de eerste. Er zijn geen verdere informatie beschikbaar op deze aard, behalve dat het gezin uit Rotterdam, Nederland. Tijdens de jaren '60 en de jaren '70 waren er meer mannen van de Orde van het Gulden Spoor dan alle andere. Hun nummers werden verminderd wanneer de bestelling werd hervormd in 1969.

Jae Mortes en zijn vrouw Margot eerste geregistreerde hun terugkeer naar Nederland in 1665 na als eerste toegewezen aan Engeland. Het was een belangrijk bezoek aan St. Johns dat het paar was om te maken, dat is wanneer zij nam de naam Mortes. Het gezin is een van de oorspronkelijke Nederlandse sefardische joden die in het zuiden van Engeland hebben gewoond.

Er was weinig melding gemaakt van de familie of hun ouders in hun eerste gepubliceerde referentie van hen na de dood van Walter van Mozes. De nieuwe Jood verslag van Engeland en Wales vond dat hun oorspronkelijke woonplaats was in Cinque Lane, nee. 1, Temple Street. De familie wordt overleefd door twee zonen en twee dochters.

De familie is vernoemd naar hun vader Walter Mozes en hun grootvader Abraham, die Jacob Moet getrouwd en werd roepen Jae. De term 'Jae' is de Nederlandse uitspraak van James, de kleinzoon van Mozes, die Adam wordt genoemd.

De Mortes familie geschiedenis van Nederland, toen de eerste rapport werd geschreven was misschien meer obscure dan het verzamelen van geslachtsregisters nu bekend als de familie Jae Mortes. Als zodanig, toen de krant werd een nationale aangelegenheid van de krant onder meer de familie in zijn genealogie en statistieken.

De familie Mortes is ontstaan ​​vanuit de stad Wittenberg, nu onderdeel van Friesland, hoewel sommige familieleden nog steeds woonde daar tot het einde van de vorige eeuw. Zoals de auteurs van de krantenartikelen lijkt het waarschijnlijk dat de naam is afgeleid van de joden in de stad.

Ook interessant

Pleisterwerken

PleisterwekenPleisterwerken is een gemeente in de provincie Friesland in Nederland. Het wordt begrensd door de rivier de Meerdderfende en Nieuw Oosten ...

Lees verder

Microtopping

Tips voor Microtopping Uw HuisMicrotopping kan worden omschreven als het proces van pleisterwerk over een bestaand pleisterwerk of fineer om een ​​vol ...

Lees verder

Mortex

De Jae-Mortes - GenealogieDe Blau was de laatste om te worden benoemd tot lid van de Orde van het Gulden Spoor en het Menz is de eerste. Er zijn geen ...

Lees verder