Software toegangsbeveiliging en tijdregistratie zijn twee van de belangrijkste onderdelen van een softwareprogramma. Als ze niet zijn opgenomen, zal de kwaliteit van het programma voor de bescherming sterk worden verminderd.

Toegangscontrole software kan helpen om deze zekerheid te stellen door het beperken van de toegang van een gebruiker verschillende bestanden. Deze veiligheid wordt bereikt door het gebruik van een Access Control List, die de gebruikers die toegang hebben tot een bepaald bestand staan.

De Access Control List wordt vervolgens opgeslagen op de computer die de toegang lijst controleert. Een gebruiker moet eerst in de Access Control List op het bestand dat ze willen toegang hebben.

Zodra het bestand in de access control list is ingevoerd, wordt deze opgeslagen in de database en kan alleen worden opgehaald wanneer de gebruiker het juiste wachtwoord voor dat bestand heeft. Als het wachtwoord juist is, wordt het bestand opgehaald.

De controle-lijst kan worden geconfigureerd op een regelmatige basis, meestal ten minste eenmaal per dag. De toegang tot software Control List kunnen worden veranderd, echter, als de beheerder wil.

Het gebruik van de control list wordt gebruikt in combinatie met tijdregistratie en software toegangscontrole. Bescherming van software programma's kan helpen om computers uit het verlies van of schade aan bestanden te beschermen door te voorkomen dat gebruikers van het verwijderen van bestanden die op een systeem worden opgeslagen.

Wanneer een bestand wordt verwijderd, wordt deze opgenomen in de database van de gebruiker en de gebruiker krijgt hiervan een melding van de verwijdering. Echter, wanneer de gebruiker probeert om toegang tot dat bestand later, kan het bestand nog steeds worden opgeslagen op de harde schijf.

Software access control kan dit voorkomen door het opnemen van alle verwijderde bestanden in de database van de gebruiker. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt bij het bepalen welke gebruikers toegang hebben tot welke bestanden.

Software toegangscontrole is een van de belangrijkste onderdelen van een software-beveiligingssysteem. Het kan helpen om het verlies van belangrijke gegevens en bestanden door gebruikers die niet weten dat ze hebben gedaan te voorkomen.

.

Ook interessant

Tijdregistratie

Hoe Gebruik Te Maken Van Een Moment-Opname-ApparaatEr zijn vele manieren om het opslaan van uw tijd en het hangt af van het doel. Het kan iets te make ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Bezoekers van het Management: Hoe te Combineren Time Opname Met Video-en Audio-OpnameTijdregistratie is een belangrijk aspect van de bezoekers manage ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Hoe u bezoekers jarenlang op bezoek kunt houden met e-mailmarketingNa een online campagne beginnen veel internetmarketeers zich af te vragen hoe ze ve ...

Lees verder