Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat uw login-gegevens correct in het vak heeft gesloten.

Je moet ook rekening mee dat de My Website Secure site bevat een checkbox optie waar u kunt kiezen om de functie 'Verbeterde beveiliging' in- of uitschakelen. Tijdens het bekijken van de site, moet u de site te onderzoeken en selecteer de optie 'Verbeterde beveiliging', zodat u de nodige wijzigingen kunt aanbrengen.

Echter, voordat u daadwerkelijk op weg om de juiste beveiligingsinstellingen kiest, moet u ervoor zorgen dat u bekend bent met de site zijn en hebben ook toegang tot uw inloggegevens. Zodra je dit hebt gedaan, moet u ervoor zorgen dat u zich bewust van hoe u de My Website beveiligde site gebruiken.

Om te beginnen, moet u de 'Advanced' tab, die twee opties bevat selecteren - 'Enable Basic Verbeterde beveiliging 'Disable Basic Verbeterde beveiliging'. de 'Enable Basic Verbeterde beveiliging' optie selecteert, zal u toelaten om elementaire veiligheid te genieten functies, zoals:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zal verschijnen aan de bovenkant van de pagina waar u nodig hebt om ze in te voeren. Merk op dat er een security melding dat de informatie die u invoert is 'zeer gevoelig', maar vergeet niet dat de boodschap is bedoeld om u gerust te stellen en geeft u een veilig gevoel.

Om het grootste deel van de mijn website Secure beveiliging van uw account functies maken, moet je er ook voor zorgen dat u gebruik maakt van een veilige web browser zoals Google Chrome. Als u een andere browser, zoals Mozilla Firefox te gebruiken, is het sterk aanbevolen dat u uw standaardinstellingen wijzigen om iets veiliger, omdat deze omvatten zaken als 'Virtual Private Networks (VPN) tot een betere beveiliging te bieden.

Dus, nadat u hebt gevonden uw My Website beveiligde website, moet u beginnen met genieten van de site website beveiligingsfuncties. De site moet vrij eenvoudig te gebruiken verschijnen en je moet binnenkort in te loggen en het maken van je weg.

.

Ook interessant

Website beveiliging

Hoe u websitebeveiliging gebruikt om uw site veilig te houdenWebsitebeveiliging is in feite de procedure om uw site zo veilig mogelijk te maken tegen ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Het LAN is een lokaal netwerk dat connectiviteit tussen computers biedt. Een van de meest effectieve manieren om het LAN te beveiligen, is door firew ...

Lees verder

Databeveiliging Online

De Belangrijkste Tips Voor Veiligheid Op Het InternetDe beveiliging van gegevens van online bedrijven is van het allergrootste belang. De grootste bed ...

Lees verder