Banken

Zijn Banken Nu Echt Belangrijk?

Banken en geld: Wat is de Big Deal? The World is natuurlijk steeds een global village en vele landen met elkaar concurreren om te controleren en hun economische hulpbronnen te beschermen. Deze middelen worden door velen beschouwd als even belangrijk als olie, gas, goud, uranium en koper.

Overheden, instellingen en particulieren (denk JP Morgan) hebben een zeer moeilijke tijd het beheer van deze middelen, maar zijn vergroting van de veiligheid op de aanvoerlijnen in om te voorkomen dat problemen met cyber-security of fysieke bedreigingen van de supply chain. Banken, financiële instellingen, en het geld zijn een essentieel onderdeel van deze supply chain. Daarom is er toenemende bezorgdheid dat er iets zou kunnen gebeuren of die middelen kunnen worden onttrokken aan hun beoogde doel, dat is de kritieke infrastructuur.

Daarnaast is het beschreven dat in tijden van oorlog in Irak en Afghanistan, grote hoeveelheden olie en andere bronnen door opstandelingen werden genomen of gestolen van olieraffinaderijen en militaire bases. Inderdaad, niet alleen deze legers opgedaan en gebruikt deze middelen, ze hebben ook ook uitgelekt fondsen van hun land en duwde de economie in de richting van een faillissement.

Onlangs, op 11 september, zagen we een enorme diefstal van olie die resulteerde in een olietanker en schip worden tot zinken gebracht door piraten. Volgens de US Coast Guard, de terroristen zinken deze schepen met een aantal ton olie.

Er werd gemeld dat er sprake was van een brand aan boord van het schip en dat de brand begon in de stookruimte waar de bemanning werd het opslaan van de essentiële activa van banken aan boord opgeslagen. Meer dan US $ 700 miljoen werd gestolen. Dit evenement gewezen op de gevaren van het zijn een particulier als het gaat om de behandeling van de financiering en de rijkdom van de natie.

Men kan gemakkelijk zien hoe de banken en geld zijn een vitaal onderdeel van het financiële systeem van de Verenigde Staten en in de hoofden van de consument. Maar toch, het bankwezen is nog steeds een onderwerp dat veel mensen zich ongemakkelijk voelen met of in ieder geval niet echt willen worden betrokken bij.

Toch moeten we de vraag stellen: Wat is de big deal over banken en financiële instellingen? Is het onze eigen problemen met de economie die de oorzaak is van ons om hen te vrezen? Of is het gewoon een feit dat we niet begrijpen hoe en waarom de banken maken deel uit van ons financiële systeem?

Alle banken maken deel uit van het financiële stelsel. Ze geven leningen, te handhaven reserves voor deze leningen, te betalen rente op die leningen, en soms fungeren als een tussenpersoon tussen klanten en de financiële instelling zij de kredietverlening aan.

Om een ​​bank om te overleven en succesvol te zijn, moet het in staat zijn om zijn eigen activa en investeringen te beheren om haar reputatie en financiële gezondheid te waarborgen. Banken zijn van wezenlijk belang voor onze samenleving, onze economie en de behoeften van onze samenleving.

Natuurlijk moeten de banken oplosmiddel en in goede staat zijn voordat ze spaarrekening aan een klant kan bieden. Immers, banken verondersteld om daar te zijn om hulp en niet hinderen.

Dat is de reden waarom het feit dat de banken en geld zijn betrokken bij dit alles is goed voor iedereen, omdat slechte dingen niet gebeuren als gevolg van onwetendheid of apathie. Als u behoefte aan een bank, is er een bank die klaar om u te helpen.

Met alle risico en verantwoordelijkheid in verband met banken en geld, hoe kun je ooit niet wilt dat een bancaire professional te worden? Immers, het is een goede zaak te krijgen in.

Ook interessant

Financieel

Financieeladvies voor beginnersFinanciële planning kan intimiderend en verwarrend zijn voor beginners. Er is zoveel informatie beschikbaar en het kan ...

Lees verder

Banken

Zijn Banken Nu Echt Belangrijk?Banken en geld: Wat is de Big Deal? The World is natuurlijk steeds een global village en vele landen met elkaar concur ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Waarom Kleine Bedrijven Wenden tot incassobureaus en Factoring?Het is geen geheim dat één van de snelste manieren om een ​​bedrijf om weg te blijven ...

Lees verder