Als de overheid niets doet, zal ons allemaal de gevolgen van het voelen. We moeten controleren en reguleren onze industrialisatie, of anders zal de impact schade aan het milieu.

Vervuiling zal ons allemaal raken, fysiek en mentaal. De omgeving zal alleen maar ten goede komen als er een goede controle over de vervuiling.

De economische groei en welvaart afhangen van de groei van het milieu. Onze gemeenschappelijke middelen zoals grond, energie, water en lucht worden gebruikt en het milieu moet worden beschermd en als je erover nadenkt, al onze goederen die we kopen een oorzaak.

Elke dag mensen zijn getroffen door de vervuiling. Ze zijn emotioneel aangetast, mentaal en fysiek. In ons dagelijks leven, maken we gebruik van diverse vormen van vervuiling die ons mentaal beïnvloedt, fysiek en mentaal.

De omgeving beïnvloedt ons fysiek en mentaal. Ieder individu we ontmoeten in het leven effecten ons. Als we emotioneel zijn aangetast, mentaal en fysiek we zullen worden aangetast.

Deze milieuproblemen zijn zeer ernstig en moet serieus worden genomen. Om deze problemen te beheersen, moeten we kijken naar het probleem, er bewust van zijn en passende maatregelen nemen. We kunnen nog steeds sparen het milieu, maar we moeten hard werken om het op te slaan.

De regering werkt hard om ervoor te zorgen dat iedereen een goed leven kan hebben. We moeten hetzelfde doen. We moeten doen wat goed is voor het milieu en voor iedereen is, zelfs degenen die zijn getroffen.

.

Ook interessant

Milieu

De Environmental Audit Committee van het Huis ofCommons heeft een onderzoek waaruit bleek dat een alarmerend aantal gemeenten niet goed presteren vol ...

Lees verder

Recyclage

Recycling is Belangrijk Voor het MilieuHet idee van recycling is een relatief nieuw concept dat pas onlangs heeft aan populariteit gewonnen. Het idee ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Wat Is de Naam van een Prullenmand Dump Eigenlijk?In ons dagelijks leven, in de Verenigde Staten, de vervuiling in onze omgeving is een punt van zorg ...

Lees verder